Tribus Law

Voorstelling

Véronique Kympers en Philippe Vansteenkiste hebben op 1 april 2015 Tribus Law opgericht, met als doel om binnen een meer hedendaagse, dynamische, gespecialiseerde structuur hun cliënteel sneller, efficiënter en daadkrachtiger van dienst te kunnen zijn.

Zij hebben zich hierbij omringd door ervaren, pragmatische en gedreven medewerkers, die op hun beurt deskundigheid en beschikbaarheid hoog in het vaandel dragen.

Tribus Law staat voor een meertalige (Nederlands, Frans, Engels), snelle, accurate, resultaatgerichte en professionele service, waarbij het kantoor kan optreden voor alle gemeenrechtelijke rechtsinstanties van het land.

Wij bieden onze cliënten een gepersonaliseerde aanpak, die perfect wordt afgestemd op hun noden en wensen en die garant staat voor een uitstekende verhouding prijs-kwaliteit.


Advocaten

Praktijkgebieden

Tribus Law is voornamelijk gespecialiseerd in het aansprakelijkheid- en verzekeringsrecht (zowel voor burgerlijke rechtbanken, als voor strafgerechten), alsook in de behandeling van zaken van lichamelijke schade.

Tevens staan wij zowel KMO’s, als grotere ondernemingen bij op het vlak van commercial litigation, negotiation en redactie van contracten.

U kan tenslotte ook bij Tribus Law terecht voor bank- en kredietrecht, beslagrecht, voorrechten en hypotheken.

Tribus Law is trots om in voornoemde praktijkgebieden de belangen te mogen behartigen van ondermeer volgende cliënten : Proximus, NMBS, Europabank, de Vlaamse Gemeenschap, Scarlet, EB Lease, HR Rail, Vitra Belgium, het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, Infrabel, ...

Nils Network

Tribus Law is lid van het Nils Network

NILS is een netwerk van 16 onafhankelijke nichekantoren die een one stop aanbieden voor juridische, forensic audit, risico analytics en cyber security ondersteuning binnen de context van bedrijfsonderzoeken, procesvoering en geschillenbeslechting.

De juridische deeldomeinen die we via onze 12 betrokken niche advocatenkantoren afdekken zijn arbeidsrecht, vennootschaps- en fiscaal recht, economische strafrecht, aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht, IP/data protectie regelgeving en milieurecht.

Meer informatie over Nils Netwerk

Testimonials

"Sedert 2008 werken wij naar grote tevredenheid samen met Meester Vansteenkiste en zijn team, thans Tribus Law. Wij appreciëren het kantoor voor een zeer goede opvolging van de hen toevertrouwde dossiers en dit in elke stap/fase van de gerechtelijke procedure. Dankzij een vlotte bereikbaarheid van het kantoor via email, telefoon en overlegmomenten kunnen we rekenen op een zeer vlotte communicatie. Wij waarderen Tribus Law tenslotte ook voor de pro-actieve houding die bij het behandelen van de gerechtelijke procedures wordt aangenomen, waarbij er steeds oplossingsgericht wordt nagedacht en gewerkt."

France Delobbe, Head of Legal Affairs NMBS, en haar juridische dienst

"Reeds meer dan 15 jaar doet Vitra Belgium, met grote tevredenheid, beroep op de diensten van Meester Vansteenkiste en het Tribus Law-team. Het is belangrijk voor ons om een ‘single point of contact’ te hebben voor al onze vragen. Kenmerkend voor Meester Vansteenkiste en zijn team zijn de hoge mate van parate kennis op diverse domeinen, snel inlevingsvermogen, heldere opbouw van de argumentatie en de grote bereikbaarheid. Ook de juridische vragen vanuit ons hoofdkantoor in Zwitserland werden steeds professioneel en goed beantwoord."

Remy Schepens, Managing Director Vitra Belgium & Netherlands

"Van onze advocaat verwachten wij dat hij beschikbaar, creatief, ondernemend en efficiënt is. Wij werken reeds meer dan 15 jaar samen met Meester Vansteenkiste en zijn team, thans Tribus Law, en kunnen getuigen van de grote toewijding waarmee de belangen van Scarlet worden behartigd."

Contact Us

Tribus Law

Bridge Building
Verdiep 6
Keizer Karellaan 584
1082 Brussel

+32 (0)2 892 27 00
LinkedIn